sea-specialist

32-40 uur

dtc media is een full service marketingbureau met een voorliefde voor de automotive branche. Een bureau dat al bijna 20 jaar gaat voor de klik. Wat begint met een klik, kan uitgroeien tot een sterke band en zelfs een goede vriendschap. Daar geloven we niet alleen in, daar groeien we van. Op 1 januari 2023 breiden wij onze business uit met ‘online’, zodat we klanten kunnen ondersteunen in elke fase van de customer journey. En dat binnen álle branches. Daar hebben wij jou bij nodig!

Werken aan de mooiste merken.
Wij gaan next level, ga jij met ons mee?”

Wat ga je doen?
Creatieve, slimme en vooral effectieve SEA campagnes opzetten. De websites van onze klanten zagen nog nooit zoveel relevante bezoekers en dat komt door jouw analyse en optimalisatie. Je zet zelfstandig campagnes op, beheert ze en denkt actief mee over de beste strategie. Je houdt de trends bij en weet de nieuwste technieken intelligent in te zetten: alles voor die toppositie!

Wat moet je hebben?
Analytisch vermogen, dat om te beginnen. Je bent een ervaren specialist in Google Ads, Bing Ads, Search en Display Advertising. Echt indruk op ons maken? Dan kun je ook uit de voeten met Video Advertising. Hoeveel complexe vraagstukken er ook op je pad komen, je raakt niet van het padje. Je voelt je thuis in een informele organisatie en je bent een doorzetter. Je lééft voor de hoogste conversie van jouw campagnes.

Wat hebben wij voor je?
Niets anders dan een topuitdaging: je wordt medeverantwoordelijk voor het opzetten van onze online dienstverlening. Volop mogelijkheden dus om jezelf te ontwikkelen. Je verdient een marktconform salaris, tussen € 3.100 en € 4.800 bruto, afhankelijk van je ervaring. Plus natuurlijk vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en de mogelijkheid thuiswerken en kantoor te combineren. Het is een fulltime functie, maar ook 32 of 36 uur is bespreekbaar.

Waar en wanneer?
Zoals gezegd, op 1 januari gaan we digitaal los en dat doen we vanuit een gloednieuwe werkplek: De Stadstuin Bernadotte in Utrecht. Op deze creatieve broedplaats stomen wij jou al vanaf november klaar voor mooie online klussen die wij in 2023 uitrollen.

uploaden maar!

Ben jij die aanwinst voor ons vriendenteam, dan zien wij graag wie je bent en wat je kunt. Stuur je CV en een leuke motivatie naar jobs@dtcmedia.nl. Is het een match, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

M

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

contact ons

+31 30 68 68 583

bezoek ons

Bernadottelaan 13 Suite 2.C.1
3527 GA Utrecht