junior/medior

online project-manager

32-40 uur

dtc media is een full service marketingbureau met een voorliefde voor de automotive branche. Een bureau dat al bijna 20 jaar gaat voor de klik. Wat begint met een klik, kan uitgroeien tot een sterke band en zelfs een goede vriendschap. Daar geloven we niet alleen in, daar groeien we van. Op 1 januari 2023 breiden wij onze business uit met ‘online’, zodat we klanten kunnen ondersteunen in elke fase van de customer journey. En dat binnen álle branches. Daar hebben wij jou bij nodig!

Werken aan de mooiste merken.
Wij gaan next level, ga jij met ons mee?”

Wat ga je doen?
Je vastbijten in onze mooie opdrachten als spil tussen de klant en onze designers, developers en marketeers. Je voorkomt capaciteitsproblemen en anders los je ze op. Je denkt na over de complete customer journey en draagt daar verbetering voor aan met advies over crossmediale plannen. Je coördineert je drie slagen in de rondte, maar daar zit nou net je kracht.

Wat moet je hebben?
Minimaal een jaar ervaring op het gebied van digital marketing en de ambitie om je te ontwikkelen als specialist. Je gaat lekker op cijfers: Google Analytics en TagManager zijn je beste vrienden. Je hebt HBO werk- en denkniveau, affiniteit met onze dienstverlening en bent een held in plannen en projectmanagement. Je bent van nature servicegericht, zowel richting klant als collega’s. Wij worden blij van jouw talent om overzicht te bewaren en zaken te structureren.

Wat hebben wij voor je?
Niets anders dan een topuitdaging: je wordt medeverantwoordelijk voor het opzetten van onze online dienstverlening. Volop mogelijkheden dus om jezelf te ontwikkelen. Je verdient een marktconform salaris, junior tussen € 2.600 en € 3.200 bruto en medior tussen € 2.800 en € 4.000 bruto, afhankelijk van je ervaring. Plus natuurlijk vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en de mogelijkheid thuiswerken en kantoor te combineren. Het is een fulltime functie, maar ook 32 of 36 uur is bespreekbaar.

Waar en wanneer?
Zoals gezegd, op 1 januari gaan we digitaal los en dat doen we vanuit een gloednieuwe werkplek: De Stadstuin Bernadotte in Utrecht. Op deze creatieve broedplaats stomen wij jou al vanaf november klaar voor mooie online klussen die wij in 2023 uitrollen.

uploaden maar!

Ben jij die aanwinst voor ons vriendenteam, dan zien wij graag wie je bent en wat je kunt. Stuur je CV en een leuke motivatie naar jobs@dtcmedia.nl. Is het een match, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
M

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

contact ons

+31 30 68 68 583

bezoek ons

Floridalaan 2
3404 WV IJsselstein