online
designer

32-40 uur

dtc media is een full service marketingbureau met een voorliefde voor de automotive branche. Een bureau dat al bijna 20 jaar gaat voor de klik. Wat begint met een klik, kan uitgroeien tot een sterke band en zelfs een goede vriendschap. Daar geloven we niet alleen in, daar groeien we van. Op 1 januari 2023 breiden wij onze business uit met ‘online’, zodat we klanten kunnen ondersteunen in elke fase van de customer journey. En dat binnen álle branches. Daar hebben wij jou bij nodig!

Werken aan de mooiste merken.
Wij gaan next level, ga jij met ons mee?”

Wat ga je doen?
Kort gezegd: designs maken waar onze klanten blij van worden. Met tevreden neem je geen genoegen, we gaan voor blij. Je zet je design soepel om naar visuals voor social media, banners, websites, apps, dashboard interfaces, you name it. Alles met optimale UX/UI. Wij kloppen bij je aan voor het hele scala aan visueel werk en jij denkt mee en adviseert ons. Omdat je het leuk vindt om samen met je collega’s campagnes naar een hoger niveau te tillen.

Wat moet je hebben?
Aantoonbare ervaring met webdesign en grotere online campagnes. Laat ons jouw portfolio met visual designs voor digitale campagnes maar zien! Photoshop, Illustrator en Indesign hebben geen geheim voor jou en je kunt goed werken met Sketch. Echt indruk op ons maken? Dan kun je ook overweg met animatie en heb je skills met After Effects. Je voelt je thuis in een informele organisatie en je bent een doorzetter.

Wat hebben wij voor je?
Niets anders dan een topuitdaging: je wordt medeverantwoordelijk voor het opzetten van onze online dienstverlening. Volop mogelijkheden dus om jezelf te ontwikkelen. Je verdient een marktconform salaris, tussen € 2.800 en € 3.800 bruto, afhankelijk van je ervaring. Plus natuurlijk vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en de mogelijkheid thuiswerken en kantoor te combineren. Het is een fulltime functie, maar ook 32 of 36 uur is bespreekbaar.

Waar en wanneer?
Zoals gezegd, op 1 januari gaan we digitaal los en dat doen we vanuit een gloednieuwe werkplek: De Stadstuin Bernadotte in Utrecht. Op deze creatieve broedplaats stomen wij jou al vanaf november klaar voor mooie online klussen die wij in 2023 uitrollen.

uploaden maar!

Ben jij die aanwinst voor ons vriendenteam, dan zien wij graag wie je bent en wat je kunt. Stuur je CV en een leuke motivatie naar jobs@dtcmedia.nl. Is het een match, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

M

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

contact ons

+31 30 68 68 583

bezoek ons

Floridalaan 2
3404 WV IJsselstein