maak kennis met het team

Wij zijn een full service marketingbureau met een voorliefde voor de automotive branche. Een bureau dat al bijna 20 jaar gaat voor de klik. Wat begint met een klik, kan uitgroeien tot een sterke band en zelfs een goede vriendschap. Daar geloven we niet alleen in, daar groeien we van. Op 1 januari 2023 breiden wij onze business uit met ‘online’, zodat we klanten kunnen ondersteunen in elke fase van de customer journey. En dat binnen álle branches.

Daar hebben wij jou bij nodig!

Annemarie Frankhuisen

Projectmanager

– –

Ik ga nog altijd met plezier naar mijn werk en dat is het belangrijkste wat er is! Er is waardering voor wat je doet, met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. We hebben een klein en informeel team, met respect voor elkaar en zonder merkbare hiërarchie. Elke dag is anders, de opdrachten zijn leuk en mijn band met vaste klanten is erg fijn. Vanaf 2023 slaan wij nieuwe wegen in en ben jij welkom in dat warme bad met gezellige en open sfeer.

Casper
Rekers

Graphic designer

– –

dtc media bestaat uit een gezellig en hecht team met een grote ambitie om te groeien. Er is veel gezelligheid op de werkvloer, ook buiten de werkuren. Vooral de dynamiek onderling maakt het werk leuk en uitdagend. Iedereen is bereid om je te helpen wanneer je er zelf even niet uitkomt. Onze uitbreiding in 2023 biedt nieuwe collega’s de kans te floreren en mee te groeien. Jij kunt jezelf uitdagen en een functie bekleden zoals jij die voor je ziet.

Daniel Amoako

 

Graphic designer

– –

Ingrid van Leeuwen

 

Administration

– –

Justin
Kuiper

Graphic designer

– –

De automotive branche spreekt mij heel erg aan, dus de kans om voor de grootste fabrikanten te werken heb ik niet laten lopen. Door de dynamiek op de werkvloer rijd ik elke dag met een lach naar kantoor. De sfeer voelt als familie, het is een hecht team en ik kan creatief helemaal losgaan. Ben jij op zoek naar een baan met enorm veel afwisseling, dan zit je hier goed. We werken hard aan creatieve campagnes en de uitjes om onze successen te vieren liegen er ook niet om! 😉

Kasper Kampschreur

Managing director

– –

Een sympathiek bureau, dat nét dat stapje extra zet voor de klant. Dat is dtc media in een notendop. Superleuke klanten bovendien, waarmee véél gelachen wordt. En die gezellige sfeer voel je ook in ons compacte team. Je krijgt veel vrijheid en geen dag is hetzelfde!

Malou Nagtzaam

 Performance manager

– –

Als performance manager stippel ik de strategie uit voor onze klanten, maar werk ik ook samen met de fijne collega’s. Bij dtc media werk je in een leuk en professioneel team. Een team waarin je op elkaar kunt bouwen, maar ook regelmatig de gezelligheid opzoekt op de werkvloer en tijdens te gekke uitjes. Een perfecte combinatie die je niet bij veel bedrijven tegenkomt!

Marcel Barnas

Owner

– –

Als eigenaar van dtc media ben ik natuurlijk altijd op zoek naar talent en/of ambitieuze collega’s die hun talenten willen laten excelleren. Zet jij de eerste stap in marketing of ben jij die gedreven allrounder? Bij dtc media ben je van harte welkom. Join ons vriendenteam. Wij begeleiden je graag en helpen je groeien in jouw vakgebied. Natuurlijk staan wij ook open voor de echte professional die ons verder helpt met onze ambitieuze doelen. 

Marcel Verspeek

Copywriter

– –

Als copywriter zit ik in het midden van het werkproces, tussen de input van klant & projectmanager en de output van de designers. Daarom kan ik zeggen: ons teamwork is wat het zo leuk maakt! Samen pakken we de zaken aan en met elkaar maken wij de klanten blij. Wil jij tot zo’n enthousiast team behoren en onze uitbreiding naar online business tot een succes maken? Open armen!

Nick van Luinen

 Projectmanager

– –

Mijn affiniteit met auto’s, de uiteenlopende projecten, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot groei: dat houdt mij aan de gang bij dtc media. Ik hou van de no nonsense sfeer en de drive om elk project kwalitatief tot een hoog niveau te tillen en succesvol op te leveren. Wil jij dat ook meemaken bij een creatief bureau waar elke dag anders is, dan zit je bij ons goed.

Petra Braaksma

Graphic designer

– –

Mijn job bij dtc media is lekker afwisselend door de diverse automerken waarvoor we werken. De automarkt is altijd in beweging door de innovaties die plaatsvinden, dat maakt het werk ook dynamisch. Het werken met (en bewaken van) de verschillende huisstijlen is een leuke uitdaging en er is altijd wat te doen! We vormen een gezellig team waar jij vast en zeker in past.

Raymond Ros

 

Business development manager

– –

Roderick van Wijk

Projectmanager

– –

Een leuk, jong en hip bedrijf met een informele sfeer (en een bedrijfshond), dat is dtc media. Ik werk er voor mooie merken en leuke opdrachtgevers, in een snelle markt waarin geen dag hetzelfde is. Mijn projecten gaan van klein (zoals showroomaankleding) tot groot (landelijke direct mail- en door-to-door-campagnes), ik heb hierin veel verantwoordelijkheid en vrijheid. En regelmatig hebben we toffe uitjes met elkaar. Iets voor jou?

join the team!

 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken.

bekijk onze vacatures

 

join the team!

 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken.

bekijk onze vacatures

 

contact ons

+31 30 68 68 583

bezoek ons

Floridalaan 2
3404 WV IJsselstein